Doe mee met het ECO Garden Support programma! | ECOstyle – ECOstyle Belgium

ECO Garden Support programma 🌱

Doe mee aan ons ‘ECO Garden Support’ programma. In dit programma stellen we een budget van €2.500,- beschikbaar voor een groen initiatief in jouw tuin of buurt. Heb jij een groen idee? Geef jouw idee dan op!

Hoe werkt het programma?

Wij nodigen álle tuinliefhebbers uit om mee te doen om samen meer duurzame tuinen of buurtprojecten te realiseren. Heb jij hier een goed idee voor? Meld jouw idee dan aan! Elk idee voor het vergroenen van je eigen tuin of buurt, groot of klein, is welkom in het ECO Garden Support programma!

Het groenpanel van ECOstyle zal alle ideeën beoordelen en vervolgens 3 projecten nomineren. Vervolgens kiest de ECOstyle community de winnaar. Het winnende project wordt beloond met een bijdrage van €2.500,-, waarmee de droom van een meer duurzame tuin gerealiseerd kan worden. Doe jij mee?

Samen maken we het verschil

Alle beetjes helpen om de wereld een stukje groener te maken. Of dat nu jouw eigen tuin is of een mooi initiatief in de buurt.

Dus: doe jij mee met het ECO Garden Support programma? Wij kijken er enorm naar uit bij te dragen aan het realiseren van jouw duurzame initiatief  💚 Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houd deze pagina en onze sociale media dan goed in de gaten. 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.