Alles weten over kamerplanten? | ECOstyle 🪴 – ECOstyle Belgium
Kamerplanten

Kamerplanten

Kamerplanten zijn een geweldige aanvulling op elk interieur. Ze voegen niet alleen schoonheid en levendigheid toe aan een ruimte, maar bieden ook rust. Of je nu een groene duim hebt of niet, er is altijd wel een kamerplant die bij je past.

Kamerplanten aanplanten
 • Oppotten en verpotten van planten? Alles wat je moet weten

  Je kamerplanten hebben ook wensen, denk bijvoorbeeld aan genoeg ruimte en een mooie pot om in te wonen. Weten hoe je kamerplanten moet verpotten?

  Lees meer
 • Potgrond gebruiken? Zo doe je dat!

  Grote zakken vol met grond of aarde. Je pakt snel een zak mee want je moet nog heel wat planten verpotten en hebt eigenlijk niet zo veel tijd. Waar moet je eigenlijk op letten? En wat is het verschil tussen al deze verschillende zakken? 

  Lees meer
Kamerplanten verzorgen
 • Jouw planten voeden? Dit moet je weten over plantenvoeding

  Kamerplanten voeden? Moet je doen! Het is een taak dat niet per sé hoog op de prioriteitenlijst staat. Snappen we, maar geloof ons! Het bijvoeden van planten werpt snel zijn vruchten af. Je wordt snel verwelkomt door de meest groene bladeren en kleurrijke bloemen.

  Lees meer
Kamerplanten problemen
 • Last van problemen bij jouw kamerplanten? Zo los je het op!

  Gaan jouw groene vrienden wat gebreken vertonen? Zoals gele bladeren, zwarte vlekken of bladeren die afvallen. Ai, dat is jammer! Je hebt natuurlijk liever dat ze er tiptop uitzien. Helaas komen er soms vervelende ziekten en insecten op bezoek.

  Lees meer

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.