Gazon-AZ+, dé innovatie voor het gazon bemesten | ECOstyle – ECOstyle Belgium
Gazon-AZ+, dé innovatie voor het bemesten van het gazon!

Gazon-AZ+, dé innovatie voor het bemesten van het gazon!

ECOstyle lanceert de eerste meststof die stikstof uit de lucht gebruikt om het gazon te bemesten. De exclusieve stikstofbindende bacteriën binden extra stikstof uit de lucht en zetten dit om in voeding voor de plant.

Gazon bemesten met ECOstyle

Shop alle gazonmest 

Shop alle gazonmest 

Wat is Gazon-AZ+?

Een groen, sterk gazon ligt binnen handbereik! Gazon-AZ+ is dé gazonmeststof van ECOstyle. Zelfde vertrouwde werking als Gazon-AZ, nu met andere samenstelling. De extra toegevoegde stikstofbindende bacteriën halen beschikbare stikstof uit de lucht halen en zetten dit om in voeding voor het gras. Beter voor het milieu en de portemonnee!

Wat maakt Gazon-AZ+ bijzonder?

De exclusieve stikstofbindende bacteriën binden extra stikstof uit de lucht en zetten dit om in voeding voor de plant

Voor een diepgroen en sterk gazon

Langdurige werking en met extra schimmels voor een sterk wortelstelsel

Waarom Gazon-AZ+?

Uniek aan onze gazonmeststof is de unieke samenstelling van bacteriën, schimmels en protozoa. Deze blijven in de bovenlaag van de grond aanwezig en breken, bij optimale omstandigheden, in twee dagen organisch materiaal af. Dit betekent dat je het grasmaaisel na het maaien kunt laten liggen. Dit geeft minder tuinafval en dient gelijk als extra voeding voor het gazon.

Nieuw in Gazon-AZ: stikstofbindende bacteriën. ECOstyle lanceert de eerste meststof die stikstof uit de lucht gebruikt om het gazon te bemesten. ​De exclusieve stikstofbindende bacteriën binden extra stikstof uit de lucht en zetten dit om in voeding voor de plant. Dit zorgt voor een diepgroen en sterk gazon ​met indirecte werking tegen mos en onkruid. Dezelfde werking als je van Gazon-AZ gewend bent, nu met een andere samenstelling.

Hoe werkt Gazon-AZ+?

Stikstof zit onder andere in de lucht, maar helaas kunnen planten deze stikstof niet direct opnemen. Planten nemen alléén stikstof op uit de bodem. In de bodem zijn bacteriën aanwezig die stikstof uit de lucht omzetten in een stikstofvorm die de plant wel kan opnemen. Zo gebruiken we dus de stikstof die al is in de lucht zit, in plaats van dat we voor nog meer stikstof zorgen. Beter voor het milieu en de portemonnee!

Het verhaal van Gazon-AZ+

De eerste meststof die stikstof uit de lucht gebruikt om het gazon te bemesten. De stikstofbindende bacteriën zetten stikstof uit de lucht om in voeding voor het gazon. 

 • Waarom stikstof?

  Stikstof is een belangrijke bouwstof voor je gazon. Van nature neemt gras niet veel stikstop op uit de lucht.

 • Nieuwe innovatie!

  Aan de gazonmest zijn stikstofbindende bacteriën toegevoegd. Daarom heet Gazon-AZ vanaf nu Gazon-AZ+.

 • De werking

  De stikstofbindende bacteriën zetten beschikbare stikstof uit de lucht om in extra voeding voor je plant.

 • Het resultaat?

  Een prachtig diepgroen en sterk gazon, zoals je van Gazon-AZ gewend bent. Nu nóg duurzamer.

Unieke innovatie in gazonmest

Acht jaar geleden is ECOstyle gestart met de ontwikkeling van deze speciale bacteriestam die stikstof bindt. Nu is hebben we deze, na jarenlang onderzoek, toegevoegd aan Gazon-AZ. Gazon-AZ heet daarom vanaf nu Gazon-AZ+. Het resultaat is een prachtig diepgroen en sterk gazon, zoals je van Gazon-AZ gewend bent. Maar nu nóg duurzamer.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.