Wat is de juiste voeding voor je orchidee? | ECOstyle – ECOstyle Belgium
Orchidee voeding? Zo pak je het aan

Orchidee voeding? Zo pak je het aan

ECOstyle orchideeën voeding is 100% organisch en draagt bij aan mooie en sterke planten met een rijke en langdurige bloei. Lees alles over het voeden van orchideeën.

Kamerplanten verzorgen met ECOstyle

Bekijk alle kamerplantenvoeding 

Bekijk alle kamerplantenvoeding 

Voeding voor orchideeën

De orchidee is al jaren de meest verkochte kamerplant. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke vormen en kleuren. Voor het optimaal kunnen groeien en bloeien hebben alle planten regelmatig plantenvoeding nodig. ECOstyle OrchideeVoer is 100% organisch en draagt bij aan mooie en sterke planten met een rijke en langdurige bloei.

Waarom geef je je orchideeën voeding?

Er zijn meer dan 20.000 verschillende soorten orchideeën. Eén ding hebben ze gemeen: met de juiste voeding gaan ze jarenlang mee. De orchidee heeft haar eigen specifieke voeding nodig, met speciaal op deze plantengroep afgestemde voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen.

Het geven van 100% organische OrchideeVoer van ECOstyle zorgt voor een langdurige en uitbundige bloei van de plant. Orchideeën voeding verhoogt tevens de weerstand en geeft de bloem een intense kleur.

Welke voeding geef je aan orchideeën?

Orchideeën zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Je ziet ze als losse plant in potten, maar ook in bloemstukken komen ze goed tot hun recht.

Wil jij ook uitbundig bloeiende orchideeën? Geef ze dan Orchideeën voeding van ECOstyle. Deze voeding is geschikt voor iedere soort orchidee. Ook heb we een nieuwe variant: OrchideeVoer. Door het handige pompje kun je de voeding goed doseren. 

Tips voor de beste voeding van jouw orchideeën

Hoeveel voeding hebben ze nodig?

  • Zorg dat je je orchideeën ongeveer 1x per week voeding geeft
  • Zorg ervoor dat je de fles goed schudt
  • Vermeng 15 ml voeding (kwart maatdop) met een liter water

Wanneer hebben ze voeding nodig?

  • Orchideeën hebben het hele jaar door voeding nodig
  • Gebruik speciale potten voor orchideeën en zorg dat de wortels de bodem niet raken
  • Plaats een orchidee niet naast een fruitschaal. De orchidee kan haar knoppen laten vallen doordat fruit ethyleen vrij laat

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.