Citroen- en olijfboom bemesten? Zo doe je dat | ECOstyle – ECOstyle Belgium
Citrus en olijf verzorgen: zo moet je jouw citroen- en olijfboom bemesten

Citrus en olijf verzorgen: zo moet je jouw citroen- en olijfboom bemesten

Rijkbloeiende mediterrane planten met smaakvolle vruchten? Geef ze 100% organische Citrus & Olijf voeding en geniet de hele zomer van jouw planten.

Citrus en olijf bemesten en onderhouden

Wil jij ook dat lekkere, zonnige vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Zet kleurrijke citrus- en olijfplanten in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige citroen-, sinaasappel- of limoenplant. Met goede verzorging pluk jij daar al snel letterlijk de vruchten van. Dat is natuurlijk volop genieten!

Hoe bemest ik mediterrane planten?

Het klimaat is in België anders dan in de meer zuidelijke landen, waar deze planten oorspronkelijk vandaan komen. Daarom hebben Mediterrane planten, zoals olijfbomen en citrusbomen wel extra verzorging nodig.

Geef jouw planten daarom Citrus en Olijf Voeding. Dit zorgt voor een rijke bloei en mooie vruchten. Deze speciale plantenvoeding is geschikt voor alle Mediterrane planten en houdt de weerstand hoog. Goede bemesting is belangrijk voor het sterker maken van de plant. De plant krijgt hierdoor smaakvollere vruchten en is minder vatbaar voor vorst en ziekten.

Verzorgingstips citrus en olijfboom

Citrus- en olijfbomen en andere Mediterrane planten zijn steeds vaker onderdeel van de Belgische tuin. Het zijn echte sfeermakers voor het ultieme vakantiegevoel. Toch moet je met citrus- en olijfbomen wat extra aandacht geven - zeker in het Belgische klimaat. Hieronder een aantal tips:

  • Geef 1x per week Citrus & Olijf Plantenvoeding van ECOstyle
  • Snoei de planten in het voorjaar
  • Haal citrusplanten bij de eerste vorst naar binnen om schade te voorkomen
Tuinkalender per maand

Tuinkalender per maand

Een mooie en gezonde tuin vereist het hele jaar door aandacht en onderhoud. Om je te helpen bij het plannen van de juiste tuinklussen op het juiste moment, hebben we een handige tuinkalender gemaakt. Zo weet je altijd wat je te doen staat!

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.