Haag bemesten doe je zo | ECOstyle - Duurzaam tuinieren 🌿 – ECOstyle Belgium
Haag bemesten? Dat doe je zo

Haag bemesten? Dat doe je zo

Naast water hebben ook hagen extra voeding nodig. Met ECOstyle Hagen-AZ geef je ze alle voedingsstoffen om goed te kunnen groeien.

Een mooie diepgroene haag?

Haagplanten vormen het geraamte van de tuin. Wil jij hagen goed onderhouden? Kies dan voor de natuurlijke meststoffen van ECOstyle. Hierdoor krijgen ze de beste voeding om gezond en sterk te blijven.

Hoe verzorg je hagen?

De juiste bemesting en een goede bodem zijn essentieel voor een goede groei van hagen. ECOstyle biedt jou de juiste producten voor sterke en dichte hagen. Onze Hagen-AZ is een 100% natuurlijke meststof voor zowel bestaande als nieuw aan te planten hagen. Bij de meeste haagsoorten volstaat een bemesting in het voorjaar en de nazomer. De speciale meststof voor hagen van ECOstyle bevat RhizaMax®, een mycorrhizaschimmel die zorgt voor een extra sterk wortelgestel. Door regelmatig te bemesten voorkom je dat hagen kale plekken krijgen, geelbruin verkleuren en houd je ze in goede gezondheid. Ben je vergeten in het voorjaar te bemesten, dan kan je dit nog doen direct na de eerste snoeibeurt.

Tips voor haag bemesten

  • Gebruik AanplantGrond bij de aanleg van een nieuwe haag. Hiermee geef je de haag meteen een goede start.
  • Snoeien doet groeien!
  • Strooi eens per jaar extra AZ-Kalk bij voor een mooier resultaat. Kalk zorgt ervoor dat de zuurgraad van de bodem op peil blijft. Hierdoor nemen de hagen de voedingsstoffen beter op en groeien beter.
  • Wist je dat je met onze pH-Bodemtest heel eenvoudig de zuurgraad kunt meten?
Tuinkalender per maand

Tuinkalender per maand

Een mooie en gezonde tuin vereist het hele jaar door aandacht en onderhoud. Om je te helpen bij het plannen van de juiste tuinklussen op het juiste moment, hebben we een handige tuinkalender gemaakt. Zo weet je altijd wat je te doen staat!

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.