Meld je aan voor ECOstyle Tuinvisionairs | Duurzaam tuinieren – ECOstyle Belgium
ECOstyle Tuinvisionairs

ECOstyle Tuinvisionairs

Bij ECOstyle hechten we veel waarde aan een goede samenwerking met tuiniers. Samen kunnen we duurzaam tuinieren de norm maken. 

Join the club

Wat is ECOstyle Tuinvisionairs?

Ben jij een ervaren tuinier, heb je een passie voor duurzaam tuinieren en wil je je kennis delen om anderen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken leden voor onze klankbordgroep, de ECOstyle Tuinvisionairs. Als lid van ben je een waardevolle adviseur en partner voor ons bedrijf op het gebied van tuinieren en duurzaamheid. Je helpt ons onder andere om producten te verbeteren, nieuwe ideeën te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat we aan de behoeften van tuiniers zoals jij voldoen. Of je nu expert bent in moestuinieren, gazons, kamerplanten, of andere groene gebieden. Jouw diverse kennis en passie voor alles wat groeit en bloeit zijn van onschatbare waarde voor ons.

Als lid van de ECOstyle Tuinvisionairs neem je één of twee keer per jaar deel aan een live bijeenkomst, waar we samenkomen om ideeën uit te wisselen, trends in tuinieren te bespreken en feedback te geven op onze producten en diensten. Verder kunnen we je enkele keren per jaar via e-mail benaderen met vragen, enquêtes of verzoeken om feedback. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in jouw perspectief en expertise op het gebied van tuinieren.

Lijkt dit je wat? We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze klankbordgroep, de ECOstyle Tuinvisionairs. Meld je aan in onderstaand formulier!

Als blijk van waardering voor jouw betrokkenheid en expertise, ontvang je ECOstyle producten om te gebruiken. Op deze manier kun je niet alleen bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaam tuinieren, maar profiteer je ook van onze hoogwaardige producten voor je eigen groene oase.

Meld je aan voor ECOstyle Tuinvisionairs

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.