Alles over ultrasoon verjagen | ECOstyle - Duurzaam tuinieren – ECOstyle Belgium

Houd ongedierte buiten de deur!  Alles over ultrasoon verjagen

Overlast van dieren in huis of tuin is vervelend. In de winter zoeken steeds meer dieren het binnen op. Daar is het lekker warm. Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk van het probleem af. Ga daarom aan de slag met ultrasoon verjagen, zo kom je diervriendelijk van de overlast af. Nu tijdelijk met 15% korting.

Wat is ultrasoon verjagen?

Hele hoge geluidstonen noemen we ultrasoon geluid. Deze tonen zijn vaak niet voor het menselijk oor te horen. Mensen met een heel goed gehoor kunnen nét de laagste ultrasone tonen horen.

Dieren hebben net als ons een hekel aan hoge, piepende geluiden. Een ultrasone verjager is een apparaat dat een hoge piep produceert wat het dier vervelend vindt. Hierdoor wordt de plek onprettig voor het dier om te verblijven. Het dier pikt daarom snel zijn biezen en gaat op zoek naar een andere plek. Hierdoor hoef je dus geen vallen of bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Beter voor het milieu en de dieren. 

Welk dier wil je verjagen?
 • Muizen en ratten verjagen

  Muizen en ratten gaan zelden uit zichzelf weg, daarom is het belangrijk om ze zelf te verjagen. Gebruik hiervoor de ultrasone verjager Mouse & Rat free, diervriendelijk en effectief.

  Bestel Mouse & Rat free
 • Spinnen verjagen

  Spin op bezoek? Maak gebruik van de ultrasone verjager Spider free. De frequentie laat het web trillen, dit zorgt voor te veel spanning bij de spin. Hierdoor kiest de spin om te vertrekken.

  Bestel Spider free
 • Marter verjagen

  De marter is een beschermde diersoort. Daarom mag je ze alleen verjagen en dus niet bestrijden. De Marten free houdt de marters effectief uit de buurt van je huis en auto.

  Bestel Marten free
 • Mollen verjagen

  Heb je last van molshopen in de tuin waardoor je gazon beschadigd raakt? Verjaag mollen met ultrasoon geluid. De mol vindt de hoge piep vervelend, hierdoor verlaat hij jouw tuin.

  Bestel Mole free
 • Honden en katten verjagen

  Honden en katten van buren kunnen voor veel overlast in de tuin zorgen. Denk aan gegraaf in je tuin of uitwerpselen. Maak het onaantrekkelijk om in je tuin te komen met ultrasoon geluid.

  Bestel Cat & Dog free
 • Muggen verjagen

  Muggen kunnen je het behoorlijk zuur maken. Verjaag muggen effectief met de ultrasone verjager Mosquito free. Het apparaatje verspreidt een zeer hoog geluid wat de zoemende muggen verjaagt.

  Bestel Mosquito free

Wat is het verschil tussen de ultrasone verjagers?

De verschillende verjagers zijn afgestemd op het gehoor van het dier. Dit zorgt voor een goede en effectieve werking. Een muis heeft tenslotte een heel ander gehoorbereik dan een kat. 

Daarnaast veranderen de verjagers ook steeds het geluidspatroon. Zo kan het dier ook niet gewend raken aan het geluid. Hierdoor blijft het apparaat effectief. Dus ga aan de slag met ultrasoon verjagen. Haal een ultrasone verjager in huis voor jouw probleem om zo diervriendelijk van de plaag af te komen. Je koopt alle ultrasone verjagers nu tijdelijk met 15% korting.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.