Inspiratie, advies en kennis
Toe aan een portie groene content?
We hebben al onze blogs voor je op een rijtje gezet
Ingelegde rode ui, ook wel bekend als zoetzure ui, is een makkelijke manier om je gerechten mee te verrijken. Maar ook is het een manier om je uien langer...
Heb je een overvloed aan komkommers uit je eigen moestuin? Zorg ervoor dat je niets verspilt door ze in te maken! Inmaken is niet alleen...
Misschien heb je wel eens van het fenomeen 'tomaten dieven' gehoord. Nee, het heeft niks met het stelen van tomatenplanten te maken. Tomaten dieven klinkt misschien...
Ah, de heerlijke smaak en geur van knoflook - een onmisbaar ingrediënt in talloze gerechten over de hele wereld. Maar wist je dat je deze...
Gember is niet alleen een veelgebruikt ingrediënt in de keuken, maar het is ook een fascinerende plant om thuis te kweken. Met zijn unieke smaak...
Wil je graag je eigen groenten verbouwen, maar heb je beperkte ruimte in je tuin of op je balkon? Geen zorgen! Verticaal moestuinieren is dé...
Stel je voor dat je een overvloedige moestuin hebt waarin je groenten, fruit en kruiden kunt oogsten zonder het gebruik van hulpmiddelen. Dit is de...
Kriebelen jouw groene vingers en ben jij helemaal klaar om buiten de moestuinzaden in de grond te stoppen? Snappen we. Toch is het beter om...
Doorgewinterde moestuinexpert of een compleet groentje? Het maakt niets uit. Om volop van je moestuin te genieten, is het wel belangrijk dat je een goed...
Tomaten zijn niet alleen een smakelijke toevoeging aan talloze gerechten, maar ook een van de meest geliefde groenten (of eigenlijk fruit) om thuis te kweken....
Heb je zaden van vorig jaar - of misschien zelfs nog oudere? Gooi zaden die over de datum zijn niet zomaar weg! Veel zaden zijn langer houdbaar...